RoboSum / RoboCross

[Sk]

Milí súťažiaci!

Bohužiaľ sa stalo to, čoho sme sa najviac obávali, okres Lučenec dostal do 3.stupňa ohrozenia (čierna fáza). To znamená, že ani tento rok nemôžeme usporiadať preteky RoboSum & RoboCross. Do poslednej chvíle sme verili, že tentoraz sa to už nemôže stať, no osud (COVID-19) opäť prekazil naše plány. Sme veľmi sklamaní, pretože sme vložili do príprav veľa energie a času a už všetko bolo pripravené na zahájenie pretekov.

Nezostáva nám nič iné, len veriť, že v budúcom roku budú robotom stáť v ceste už len tie prekážky, ktoré sme im vytvorili my.

Tímom, ktoré majú zaplatené štartovné, ho samozrejme vrátime v plnej výške.

Prajem vám úspešný, zdravý a hlavne bezkaranténny školský rok.

 

[Hu]

Kedves Versenyzők, sajnos bekövetkezett, amitől a legjobban féltünk, a losonci járás fekete besorolást kapott. Ez azt jelenti, hogy idén sem tudjuk megrendezni a  RoboSum&RoboCross versenyeket. Az utolsó percekig bíztunk abban, hogy ez most már nem következhet be, de a sors ismét keresztülhúzta terveinket. Nagyon csalódottak vagyunk, mivel sok energiát és időt fektettünk bele az előkészületekbe, már minden el volt készítve a versenyzéshez, .

Nincs más lehetőségünk, mind bízni abban, hogy jövőre már csak a mi általunk kreált akadályok állnak majd a robotok útjában.

Azoknak a csapatoknak, akik kifizették a nevezési összeget, természetesen ezt maradéktalanul visszautaljuk.

Kívánok nektek sikeres, egészségben, karanténmentesen eltöltött iskolai évet.

Pozvánka na súťaž / Versenyfelhívás(link is external)

Registrácia / Regisztráció(link is external)

Registrált csapatok / Registrované družstvá(link is external)

Otázky a odpovede / Kérdések és válaszok

 Program súťaže / A verseny tervezett menete(link is external) 

Výsledky / Eredmények

Meghatározatlan

RoboSum / RobotOlymp

Meghatározatlan